Shiba Inu’nun (SHIB) volatilitesi, token sahiplerinin önemli bir kısmının kendilerini su altında olmayan yeni bir konumda bulmasını sağladı. Uzun bir süre boyunca SHIB sahiplerinin %80’i zarardaydı. Ancak Afrika web3 topluluğu Chain Afrik’e göre, SHIB sahiplerinin %33.03’ü artık kârda.
SHIB’ın fiyatının hareketlenmesiyle, uzun vadeli sahipleri, varlıklarının kârlı bölgelere taşınmaya devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Son 30 günde SHIB’ın döviz girişi 361.4 milyon oldu. Döviz girişi, döviz olmayan cüzdanlardan döviz cüzdanlarına taşınan token sayısını tanımlar.
SHIB’ın borsa çıkışı ise 8.18 milyondu. Genel olarak, bir çıkıştan daha yüksek bir döviz girişi, bir varlığın büyük bir satıştan uzak olmadığı anlamına gelebilir. Ayrıca, SHIB’ın NVT sinyali, bir token’ın primli işlem görüp görmediğini belirlemek için kullanılan bir metrik, 170.52’ye yükseldi.
NVT sinyalinin bu kadar yüksek olması, Shiba Inu’nun piyasa değerinin işlem hacmini aştığı anlamına gelebilir. Ayrıca, 30 günlük Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı %6.71’e yükseldi. MVRV oranı, mevcut fiyat ile satın alınan her bir token’ın ortalama fiyatı arasındaki ilişkiyi gösterir. Yüksek MVRV değerleri, piyasanın büyük gerçekleşmemiş karlara sahip olduğunu gösterebilir. Bu nedenle MVRV oranındaki artış, potansiyel karlar arttıkça daha fazla yatırımcının SHIB’ı satmaya istekli olabileceği anlamına gelebilir.