Kripto ICO’larının konuşulduğu bir dönemde, yeni bir oyuncunun ortaya çıktığı ifade ediliyor. Bir ERC-20 token olan DigiToads (TOADS) ilgi çektiklerini iddia ediyor. Bir zamanlar likiditelerini Solana (SOL) ve Chainlink (LINK) gibi yerleşik coinlere yönlendiren balinaların, şimdi bu yeni girişimin sunduğu potansiyelin büyüsüne kapılarak sermayelerini DigiToads ön satışına yönlendirdiği de iddialar arasında yer alıyor.
DigiToads (TOADS)
Ekibin açıklamalarına göre DigiToads sadece başka bir altcoin veya popüler NFT projesi değil, kripto deneyimini oyunlaştıran ve topluluğunu heyecan verici bir P2E oyununa dahil eden sağlam bir ekosistem olabilir. Oyuncular benzersiz DigiToads’ları besleyebilir, eğitebilir ve savaşabilir, liderlik tablosuna tırmandıkça TOADS tokenleri kazanabilirler. Bu tokenlar, dijital arkadaşlarını geliştirmek için kullanılabilir ve ilgi çekici ve ödüllendirici bir döngü yaratır.
DigiToads’un hayır işlerine olan bağlılığı anlaşmayı daha da güzelleştirmeyi hedefliyor. Kârın %2,5’i yağmur ormanlarının korunmasına ve ağaçların yeniden dikilmesine odaklanan hayır kurumlarına bağışlanacak. Aynı zamanda, TOADS token sahipleri oyun ödül havuzundan aylık olarak ödüllendirilecek ve topluluk içinde birlik ve ortak başarı duygusu teşvik edilecek.
Ayrıca, DigiToads NFT koleksiyonu yatırımcılar için cazip bir özellik olmayı vaat ediyor. Proje, ön satış sırasında 3500 benzersiz NFT yayınlayacak ve bunların tümü stake havuzundan ödüller için stake edilebilecek. İddialara göre oyun, yardım ve topluluk ödüllerinin bu yenilikçi karışımı, DigiToads’u diğer defi projelerinden ayırarak yatırımcıların dahil olması için güçlü bir teşvik sağlıyor.
Proje ile ilgili daha detaylı bilgilere websitesinden ulaşabilirsiniz.
Solana (SOL)
Solana (SOL), tüm yüksek büyüme ve yüksek frekanslı blok zinciri uygulamalarını desteklemek için oluşturulmuş yüksek performanslı, izinsiz bir blok zinciridir. Solana ekosistemi, Ethereum’un ERC-20 tokenlerine benzer şekilde işlev gören bir SPL token olan yerel kripto para birimi SOL’a dayanmaktadır.
Anatoly Yakovenko tarafından geliştirilen Solana, ağ ölçeklenebilirliğini ve performansını artırmayı amaçlayan açık kaynaklı bir proje olarak 2017 yılında kurulmuştur. Protokol, bloklara zaman damgası vurarak bir işlemin veya olayın ne zaman gerçekleştiğinin kesin olarak belirlenmesini sağlayan Proof-of-History (PoH) adı verilen benzersiz bir mutabakat mekanizması üzerine inşa edilmiştir. Solana, yüksek frekanslı blok zinciri uygulamaları aracılığıyla dünyanın finansal sistemlerini demokratikleştirmeyi amaçlayan tek katmanlı, yüksek hızlı bir blok zinciri olarak tanımlanmıştır.
Chainlink (LINK)
Chainlink (LINK), zincir dışı veriler ile zincir içi akıllı sözleşmeler arasındaki boşluğu doldurmayı amaçlayan merkezi olmayan bir oracle ağıdır. Chainlink’in oracle’ları akıllı sözleşmelerin web API’leri, kurumsal sistemler ve IoT cihazları gibi kaynaklardan gelen verilere erişmesini sağlar. Chainlink ekosisteminin yerel kripto para birimi, hizmetler için ödeme yapmak ve düğüm operatörlerini teşvik etmek için kullanılan LINK token’dır.
Chainlink’in oracle ağının temel özelliklerinden biri, güvenli ve güvenilir veri akışları sağlama yeteneğidir. Chainlink’in kahinleri, düğüm operatörlerinin güvenilir olmasını ve doğru veri sağlamasını sağlamak için bir itibar sistemi kullanır. Sistem ayrıca veri tahrifatına ve diğer saldırılara karşı koruma sağlamak için birden fazla güvenlik katmanı içerir.
Balinaların Tercihi
Yapılan açıklamalara göre DigiToads ön satışı şimdiden 3 milyon doların üzerinde para toplayarak bu altcoine olan ilginin arttığına işaret etti. Balinalar, kripto piyasasındaki stratejik hamleleriyle tanınan seçici yatırımcılar olarak tanımlanıyor ve DigiToads’a yönelmelerinin sebepsiz olmadığı iddia ediliyor.
İddialara göre yüksek hızlı işlemleri ve düşük ücretleriyle dikkat çeken bir proje olan Solana, ilgi odağından payını aldı. Yine iddialara göre Ethereum’un tıkanıklığına cazip bir alternatif olarak hizmet etti, ancak yeniliğin parlaklığı azalıyor ve yatırımcılar yeni ufuklar arıyor. Benzer şekilde, merkezi olmayan oracle ağları alanında bir titan olan Chainlink de bir değişime tanık oluyor. Blok zincirlerini gerçek dünya verilerine bağlamadaki çığır açıcı rolüne rağmen, yatırımcı ilgisinin gelgitleri değişiyor.
İddialı açıklamalara göre Solana ve Chainlink, kendi başlarına yenilikçi olsalar da, DigiToads’un çok yönlü çekiciliğinden yoksun. Yatırımcılar bu ERC-20 tokeninin potansiyelini fark etmeye başlıyor olabilir. İddialı P2E oyun konsepti, deflasyonist tokenomik ve NFT koleksiyonu ile DigiToads, defi alanında kendine bir yer açmayı amaçlıyor.
TOADS SONluluğu
Balinaların bakışlarını Solana ve Chainlink’ten DigiToads’a çevirdiği iddialar arasında yer alıyor. İkincisi, kripto meraklılarına benzersiz, ilgi çekici ve potansiyel olarak kazançlı bir fırsat sunmayı hedefliyor.
Ekibin açıklamalarına göre DigiToads kripto havuzuna adımını atarken sizi de bu yolculuğa katılmaya davet ediyor.